Microdermabrasie

Microdermabrasie

Mechanische peelingtechniek

 

Microdermabrasie, een mechanische peelingtechniek, bedoeld om de regenererende eigenschappen van de huid aanzienlijk te bevorderen en specifieke huidcondities te behandelen. Deze techniek wordt reeds sinds 1985 met succes toegepast door dermatologen.

 

Door middel van microkristallen wordt een diepe peeling gedaan van de opperhuid (gezicht, hals en/of decolleté), waarbij op een gecontroleerde en zachte manier de dode huidcellen laag per laag worden verwijderd. De celvernieuwing wordt gestimuleerd, waardoor de actieve werkstoffen die worden aangebracht, beter en dieper door de huid worden opgenomen.
De behandeling resulteert in een huid, welke gezond aanvoelt en een stevige textuur vertoont.

 

De techniek kan worden toegepast voor allerhande huidproblemen, fijne rimpels en kraaipootjes kunnen worden verwijderd, littekens, grote poriën en striemen vervagen.

 

Na elke behandeling verbetert de textuur van de huid.

 

De huid voelt egaal en glad aan, is mooier van teint en krijgt de jonge gezonde uitstraling die ze verdient.

 


 

Een tevreden klant getuigt:

" 6 oktober 2011.

Via een Outspotmail werd ik bericht over Physiomins.

Dit zette me ertoe aan om een afspraak te maken. Wel heb ik eerst een kijkje genomen op de website wat me te wachten stond en over het aanbod zelf. Ik voelde me al een tijdje Lees volledig niet meer zo goed in mijn vel, voornamelijk na mijn zwangerschap (dochtertje was toen 2 jaar). Ook had ik reeds enkele jaren geen tennis meer beoefend. Dus ik wou echt wat kilootjes kwijt.

Na mijn eerste afspraak bij Physiomins had ik meteen een goed gevoel. Dit gaf me de motivatie om er aan te beginnen.

Ik ben heel tevreden over mezelf dat ik steeds doorgezet heb om zoveel mogelijk te trachten een ander eetpatroon te volgen.

Algemeen werd ik steeds vriendelijk onthaald, gesteund en begeleid door Els in het hele programma. Nogmaals dank daarvoor Els!

Kortom, ik ben erg tevreden over mijn resultaat en mijn gedrevenheid.

 

Liefs,

Veronique.
"

- Veronique Brys

Meer informatie ontvangen over Microdermabrasie?

en/of
We behandelen uw gegevens met zorg en respect.