Microdermabrasie

Microdermabrasie

Mechanische peelingtechniek

 

Microdermabrasie, een mechanische peelingtechniek, bedoeld om de regenererende eigenschappen van de huid aanzienlijk te bevorderen en specifieke huidcondities te behandelen. Deze techniek wordt reeds sinds 1985 met succes toegepast door dermatologen.

 

Door middel van microkristallen wordt een diepe peeling gedaan van de opperhuid (gezicht, hals en/of decolleté), waarbij op een gecontroleerde en zachte manier de dode huidcellen laag per laag worden verwijderd. De celvernieuwing wordt gestimuleerd, waardoor de actieve werkstoffen die worden aangebracht, beter en dieper door de huid worden opgenomen.
De behandeling resulteert in een huid, welke gezond aanvoelt en een stevige textuur vertoont.

 

De techniek kan worden toegepast voor allerhande huidproblemen, fijne rimpels en kraaipootjes kunnen worden verwijderd, littekens, grote poriën en striemen vervagen.

 

Na elke behandeling verbetert de textuur van de huid.

 

De huid voelt egaal en glad aan, is mooier van teint en krijgt de jonge gezonde uitstraling die ze verdient.

 


 

Een tevreden klant getuigt:

" Hallo, ik ben Charlotte, 32 jaar en heel tevreden over Physiomins. Ik zou graag met jullie mijn succesverhaal willen delen. Het begon allemaal na mijn tweede zwangerschap. Ik woog maar liefst 103 kg voor de bevalling, 5 maand later nadat ik volledig gestopt was met borstvoeding was er, behalve Lees volledig de zwangerschapskilo's, geen grammetje af. Ik vond het zeer vervelend dat ik nog steeds mijn zwangerschapskledij moest dragen. Ik wou me terug mooi voelen en normale, mooie kledij kunnen dragen. Ik besloot toen een bezoekje te brengen bij Physiomins. Er werd me goed uitgelegd hoe alles in zijn werking gaat. Diezelfde dag hebben ze me ook gewogen, ik woog toen 95,8 kg. Mijn streefgewicht was 70 kg. Na een grondige uitleg over het dieet bleek dat ik totaal verkeerd at. Ik begon met het dieet van Physiomins en de kilo's vlogen eraf! Begin augustus woog ik net boven de 80 kg, mijn zwangerschapskilo's waren eraf. Maar op dat moment bleef mijn gewicht schommelen. Het team van Physiomins zijn me blijven steunen en motiveren en ik ben zelf een beetje beginnen sporten en het ging terug in dalende ijn met de kilo's. Ik wou zeker de 70 kg halen tegen het einde van het jaar, en dat is mij meer dan gelukt met de hulp van het team en het voorgestelde dieet. Beter nog, het ging zo goed zelfs dat ik mijn streefgewicht verminderde naar 65 kg! Eind december, 65 kg, het is me gelukt! Toen mocht ik naar de stabilisatiefase, in die fase mag je terug alles eten. Maar ik heb van in het begin de klik kunnen maken om anders te gaan eten. Ik heb nooit een hongergevoel gehad. Nu zijn we een paar maand verder en weeg ik 63 kg. Ik ken mijn man bijna 10 jaar en toen woog ik ook zoveel (of zeg maar zo weinig). Na 10 jaar en ondertussen 2 kindjes te hebben, heb ik eindelijk mijn gewicht terug van een jonge twintiger. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld! Dus ik raad iedereen aan: GA ERVOOR! Begin er vandaag nog mee en maak de KLIK! "

- Charlotte De Backer

Meer informatie ontvangen over Microdermabrasie?

en/of
We behandelen uw gegevens met zorg en respect.