Microdermabrasie

Microdermabrasie

Mechanische peelingtechniek

 

Microdermabrasie, een mechanische peelingtechniek, bedoeld om de regenererende eigenschappen van de huid aanzienlijk te bevorderen en specifieke huidcondities te behandelen. Deze techniek wordt reeds sinds 1985 met succes toegepast door dermatologen.

 

Door middel van microkristallen wordt een diepe peeling gedaan van de opperhuid (gezicht, hals en/of decolleté), waarbij op een gecontroleerde en zachte manier de dode huidcellen laag per laag worden verwijderd. De celvernieuwing wordt gestimuleerd, waardoor de actieve werkstoffen die worden aangebracht, beter en dieper door de huid worden opgenomen.
De behandeling resulteert in een huid, welke gezond aanvoelt en een stevige textuur vertoont.

 

De techniek kan worden toegepast voor allerhande huidproblemen, fijne rimpels en kraaipootjes kunnen worden verwijderd, littekens, grote poriën en striemen vervagen.

 

Na elke behandeling verbetert de textuur van de huid.

 

De huid voelt egaal en glad aan, is mooier van teint en krijgt de jonge gezonde uitstraling die ze verdient.

 


 

Een tevreden klant getuigt:

" Hallo,

Mijn naam is Jessica en ik ben 35 jaar.

Vorig jaar in maart besloot ik om iets aan mijn gewicht te doen. Ik wou toen 30 kg afvallen, wat niet niets is. Ik had al een paar pogingen gedaan maar steeds gaf ik het op. Ik Lees volledig voelde me slecht in mijn vel : "mijn uiterlijk kwam niet overeen met mijn innerlijke".

Als ik foto's zag van mezelf dan was ik steeds verbaasd van hoe ik eruit zag!

Via via ben ik bij physiomins geraakt.

Ik dacht : ik zoek contact en doe het dan helemaal zelf, alleen, "stoer” als ik ben J. Maar Els overtuigde mij dat als ik 30 kg kwijt wilde geraken, ik steun en hulp nodig zou hebben .

Ik had mijn eerste afspraak in april 2011 benieuwd wat ze gingen zeggen en of het haalbaar was.

Els was heel correct en maakte me duidelijk dat als ik het voedingsprogramma strikt volgde, ik die 30 kg effectief zou verliezen.

Eerst stond ik er nog heel sceptisch tegenover, maar er kwam vrij snel resultaat , de kilo's vlogen er letterlijk af. Wat niet wil zeggen dat het altijd even makkelijk was. Maar door de steun en tips van het Physiominsteam heb ik het gehaald !!! Zonder hen was ik waarschijnlijk terug hervallen .

Eender welk dieet je volgt (als je het juiste hebt gevonden, voor mij was dat het proteinedieet) : de rest van je leven zal ik op mijn oveding moeten blijven letten, eten zal altijd een soort van “strijd” zijn. (en dat geldt voor de meesten mensen met overgewicht).  Maar met dit dieet heb ik echt mijn balans gevonden.

De kunst is als je eens zondigt , je de dag nadien direct terug herpakken en met dit dieet lukt dat super EN we zijn nu een jaar verder!

Groetekes

Jessica
"

- Jessica Jacobs

Meer informatie ontvangen over Microdermabrasie?

en/of
We behandelen uw gegevens met zorg en respect.