Microdermabrasie

Microdermabrasie

Mechanische peelingtechniek

 

Microdermabrasie, een mechanische peelingtechniek, bedoeld om de regenererende eigenschappen van de huid aanzienlijk te bevorderen en specifieke huidcondities te behandelen. Deze techniek wordt reeds sinds 1985 met succes toegepast door dermatologen.

 

Door middel van microkristallen wordt een diepe peeling gedaan van de opperhuid (gezicht, hals en/of decolleté), waarbij op een gecontroleerde en zachte manier de dode huidcellen laag per laag worden verwijderd. De celvernieuwing wordt gestimuleerd, waardoor de actieve werkstoffen die worden aangebracht, beter en dieper door de huid worden opgenomen.
De behandeling resulteert in een huid, welke gezond aanvoelt en een stevige textuur vertoont.

 

De techniek kan worden toegepast voor allerhande huidproblemen, fijne rimpels en kraaipootjes kunnen worden verwijderd, littekens, grote poriën en striemen vervagen.

 

Na elke behandeling verbetert de textuur van de huid.

 

De huid voelt egaal en glad aan, is mooier van teint en krijgt de jonge gezonde uitstraling die ze verdient.

 


 

Een tevreden klant getuigt:

" Als 50 plusser merk je dat extra kilootjes niet zomaar verdwijnen met een beetje op je voeding letten. Na 2 maanden op men voeding te letten en niet meer snoepen was ik 1 kilo afgevallen en besefte dat dit niet de manier was.

Via een aanbieding bij “Groupon"dacht Lees volledig ik nu heb ik het gevonden “Physiomins”. Na het inleidende gesprek was ik al minder enthousiast, mijn eetgewoonten moesten drastisch veranderen, na de vraag wat is je streefdoel 10 kilo vond ik een mooi resultaat kreeg ik te horen 14 kilo is voor u uitstekend dan heb je een gezonde BMI. Door de goede uiteenzetting van Els zag ik het toch zitten en begon op 18.03.2011 moet goede moed.

Tot mijn verwondering werkte het dieet voor mij zeer goed, het bijhouden van een maaltijden dagboekje de wekelijkse weegbeurten waren voor mij een stimulans om te presteren. De wekelijkse behandelingen en een uurtje relaxatie waren een pluspunt.

Op 2 maanden had ik mijn streefdoel bereikt 10 kilo afgevallen, nu moest ik nog zorgen voor een gezonde BMI, de resterende 4 kilo heb gerealiseerd op nog eens 2 maanden en daar zat dan nog eens reisje naar Griekenland tussen.

Ondertussen ben ik al 5 maanden in stabilisatie en nog eens 1.5 kg afgevallen, een totaal van 15.5 kg, mijn eet gewoonten zijn zo veranderd dat ik hoop mijn gewicht op pijl te houden mits af en toe een glaasje wijn en dessertje.

Een goed raad, als je wil dat het werkt hou je aan het dieet en de resultaten komen vanzelf.

Ik wil bij deze Els bedanken voor de uitstekende opvang, het luisterende oor en de constante aanmoedigen. Ik zit terug goed in mijn vel en heb mijn zelfvertrouwen terug zeker wat mijn figuur betreft.

Veel liefs,
"

- Gerda Janssen

Meer informatie ontvangen over Microdermabrasie?

en/of
We behandelen uw gegevens met zorg en respect.