Nachtcrème promo

Nachtcrème promo

Voedend en herstellend

Nu: vraag uw promo ipv € 49,95

 

Equivita Anti Age Cream

 

De allernieuwste rage op het gebied van gezichtsverzorging is Equivita. Equivita crème hydrateert namelijk niet alleen, het voedt ook direct de huid en zorgt voor een verhoging van de productie van nieuwe huidcellen. Je zag er nog nooit zo stralend uit als met Equivita.

 

Voordelen

 

Door de vele voordelen van Equivita is het een absolute rage geworden. Door Equivita te gebruiken wordt/worden onder andere :

•             de teint in je gezicht helderder,

•             de pigmentvlekken verminderd,

•             de huidverkleuring verminderd,

•             de zichtbare poriën verminder,

•             de huid gehydrateerd en gevoed,

•             de productie van nieuwe huidcellen verhoogd,

•             de heldere jeugdige teint op je huid terug gebracht.

 

 

Equivita Anti Age Cream is niet voor niets zo mateloos populair. Door een unieke formule wordt de huid optimaal gehydrateerd en gevoed en tevens de productie van nieuwe huidcellen verhoogd. Dit zorgt ervoor dat je weer die jeugdige, heldere teint van vroeger terug krijgt!

Collageen is een stof dat zorgt voor de stevigheid van de jonge huid. Naarmate we ouder worden, neemt de collageenproductie af. Equivita zorgt er juist weer voor dat de productie van collageen weer wordt gestimuleerd. De drie belangrijkste bouwstenen van de huid die zorgen voor een zuivere, heldere en jeugdige huid worden ondersteund door het ingrediënt Matrixyl 3000 in Equivita. Deze stof verhoogt zowel het collageen als het hyaluronzuur en fibronectine gehalte drastisch. Door het ascophyllum extract in de crème wordt de huid weer stralend en helder gemaakt en worden de donkere vlekken verminderd of zelf geheel verwijderd.

 

 

Gebruiksaanwijzing

Je behaalt het beste resultaat als je het 2 maal per dag een dun laagje op je gezicht aanbrengt.

 

 

Ingrediënten

Aqua, glycerin, caprylic/capric triglyceride, sorbitol, c12-15 alkyl benzoate, polyglyceryl-2 methylglucose distearate, cetyl alcohol, glyceryl stearate, butylene glycol, phenoxyethanol, dimethicone, imidazolindinyl urea, panthenol, carbomer, chlorphenesin, allantoin, parfum, hibiscus abelmoschus seed extract, xanthan gum, tocopheryl acetate, sodium hydroxide, ethylhexylglycerin, ascophyllum nodosum extract, polysorbate 20, potassium sorbate, asparagopsis armata extract, palmitoyl oligopeptide, palmitoyl tetrapeptide-3.

 

1 x potje Revitatone (50ml) voor €49,95

Een tevreden klant getuigt:

" Physiomins augustus-sept-okt 2011

Verslagje van mijn 9 maand durende strijd tegen de kilo’s !

Tijdens mijn jaarlijkse controlebezoek eind vorig jaar bij de gynaecoloog werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt : ik was 7 kg bijgekomen op 1 jaar tijd…(en weegde toen 78kg-met een Lees volledig lengte van 1m72)

Tja, ik hoor je al denken : dat merkte je toch zélf ook al op !!?? Maar aangezien de (halve) kilootjes met een stille maar gestage trom heel onopgemerkt dichterbij waren geslopen, stond ik nu voor een voldongen feit !

In mijn achterhoofd leefde de gedachte op aan de “oh zo gevreesde blokjaren” (zit ik nu nét middenin want ik word er 48) en aan dit “verdikkings”tempo zag ik beelden van mezelf in de nabije toekomst :  hélemaal uitgedijd : zo’n 20 kg dikker !!!!

Brrrrrr !!! Hier was een “plan van (onmiddellijke) aanpak” noodzakelijk !

Met de  start van ’t nieuwe jaar (nadat alle recepties en verplichtte familiebezoekjes achter de rug waren) vatte ik de koe bij de horens : ik schreef me in bij Weight Watchers en ging voor een eerste kennismaking naar de bijeenkomst. Heel benieuwd naar hun programma en vooral een persoonlijke “oplossing”… Ik moet toegeven dat ik een beetje argwanend was want 

nu moeten jullie weten dat ik me gedurende mijn ganse voorbije leven,  NOOIT zorgen hoefde te maken over mijn “lijn”.  Ik heb eigenlijk nooit vraatbuien of andere extreme snoepgewoontes ...Ik “zondig” Jalleen in ’t weekend aan meer-dan-één fris pintje en een lekker taartje bij de (vele) koffies. Hoe zou ik er dus met hun hulp erin slagen om mijn streefdoel (zijnde  10 kg) te halen ? Ik liet me onderdompelen in een bad van alle bestaande voedsel- en eetgewoontes”info’s” en plots ging een nieuwe gezondere eetwereld voor me open JHun uitleg kon me overtuigen en dus besloot ik dat vanaf nu “de punten” (want daar werkt men niet met calorieen) mijn dagelijkse leven zouden overnemen. Een hele omkeer voor me merkte ik al gauw want mijn (gezonde) eetgewoontes lieten blijkbaar toch te wensen over : dus vanaf dan dagelijks verse soep, regelmatig gezonde tussendoortjes (magere yoghourtjes), 2 stuks fruit en magere vleessoorten stonden vanaf nu op ’t menu. Ook de frisdrank werd vervangen door een light versie en zoveel mogelijk water !  Enige aanpassing was dus die eerste weken nodig maar na zo’n 2 maand en toen al 4 kg lichter had ik me deze nieuwe eetstijl hélemaal eigen gemaakt. Nu ik wist hoe correct te eten, besloot ik op eigen houtje verder te werken aan mijn lijn en na 5 maanden had ik de kaap van -7kg overschreden. Spijtig genoeg echter –na een heerlijke All Inclusive vakantie” waren er al weer +2kg bij en deze geraakte ik in de zomer maar niet kwijt… Gelukkig kwam ik via een advertentie op internet (Groupon) terecht bij Physiomins : ik was heel erg nieuwsgierig naar wat men mij daar extra kon aanbieden en bijbrengen om die extra kilo’s eraf te krijgen. Bij een eerste kennismakingsgesprek werd ik er allerhartelijkst en professioneel ontvangen door Dorothy : ze vroeg me naar mijn “pijnpunten” ( die extra kilo’s erafkrijgen en wat strakkere bovenbenen) en stelde me de verschillende “passende” behandelingen voor.

Ik moet zeggen dat ik in ’t begin “het bos door de bomen niet zag” door het hele aanbod aan machines en behandelingen maar iedereen nam steeds heel uitgebreid (en met een glimlach) de tijd om je alles uit te leggen ondanks alle drukte ! Dankzij het Grouponaanbod had ik na die 6 sessies al een prima idee van wát er allemaal mogelijk was en besliste ik al gauw om er nog eens een reeks van 12 beurten bij te nemen om zo mijn vooropgesteld doel te bereiken. Dorothy wist al gauw welke behandelingen er bij mij het meeste effect hadden en stelde zo voor mij een persoonlijk behandelingsprogramma op, hierdoor zag ik de kilootjes (soms tussen 2 sessies door maar een 200g)  langzaamaan verdwijnen en tegelijkertijd zagen mijn “billetjes” er wel een héél stuk strakker uit !!! Mmm… nu hoefde ik me al veel minder te schamen in volleybalshort ! Ik merkte al gauw dat ik op de goede weg zat ! Na een totaalbehandeling van 18 beurten en zo’n 8 weken verder had ik 5 kg verloren en was ik in totaal(gesommeerde omtrekken)22cm kwijt!

Héél trots ben ik nu met mijn slankere lichaam : nooit gedacht dat dit me zo snel op zo’n korte periode zou lukken. Ik kan iedereen dus Physiomins aanraden, niet alleen om de ongelooflijk efficiënte behandelingen en begeleiding maar vooral ook door de superaangename sfeer die er hangt. Iedereen die er werkt is er altijd goedgeluimd en staat met een glimlach klaar om je te steunen en je te helpen. Een dikke merci dus aan Dorothy, de Stefanietjes en Chloë die me lieten genieten en bijstonden in mijn (gewonnen) strijd tegen de kilootjes !

Jullie zien me zeker nog terug !

Groetjes,
"

- Bernadette Vanderstock

Meer informatie ontvangen over Nachtcrème promo?

en/of
We behandelen uw gegevens met zorg en respect.